mandag den 9. maj 2011

Indvendig solafskærmning

Når forårssolen danser i vinduerne, glædes vi over lyset og varmen, der er på vej, men solstrålerne understreger på nådesløs vis, hvis indretningen trænger til en opdatering. Man kan let få lyst til en nye og frisk indvendig solafskærmning.

Indvendig solafskærmning har gennemgået en forrygende teknologisk udvikling, og der findes i dag et væld af løsninger til vinduerne.

Lamelgardiner, rullegardiner, plisségardiner og persienner er blandt de mest populære løsninger til indvendig solafskærmning. Alle disse vinduesløsninger kendetegnes ved at være moderne og strømlignede set i forhold til den gammeldags løsning med støvsamlende sidegardiner i lange baner.

Persienner og rullegardiner er klassiske løsninger, der giver en effektiv indvendig solafskærmning. De fås i dag i mange nye former og farver.

Plisségardiner og lamelgardiner vinder mere og mere udbredelse i private hjem. Da de først kom frem, blev de primært anvendt i kontormiljøer, da deres evne til indvendig solafskærmning er uovertruffen.

Indvendig solafskærmning omfatter uendelige kombinationsmuligheder af materialer og tekstiler, farver og mønstre. Mange af stofferne til indvendig solafskærmning har tekniske egenskaber, der gør dem til langt mere end bare et stykke stof. Den kan reflektere solens stråler om sommeren og isolere mod kulden om vinteren.

Indvendig solafskærmning bruges også til mørklægning, f.eks. i børneværelset, hvor en god nats søvn kan være guld værd for hele familien. Der findes også indvendig solafskærmning af brandhæmmende materialer og/eller med en overfladebehandling, der gør dem let at tørre af. Dette er også egenskaber, som børnefamilien forstår at værdsætte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar