tirsdag den 25. oktober 2011

Inspiration i et blad

Julie Sandlau var i gang med jurastudiet, da hun i 2002 sprang ud som selvstændig smykkedesigner.
Siden etableringen er det gået over stok og sten for Julie Sandlau, der har fået internationalt gennembrud. I dag kommer der to årlige smykkekollektioner fra Julie Sandlau, suppleret med mindre kollektioner til jul og Valentins Dag.

Smykkefirmaets logo er et løvblad, som Julie Sandlau fandt på en af sine mange rejser i fjernøsten. Det lille kinesiske blad findes som vedhæng til både øreringe og halskæder i kollektionen Classic.

Smykker fra Julie Sandlau er også en rejse tilbage i tiden. Det eksotiske kombineres med den gammelkendte skandinaviske minimalisme. Den grundlæggende tanke bag et smykke fra Julie Sandlau er, at man skulle kunne have fundet det i bedstemors smykkeskrin. Julie Sandlau har specifikt ladet sig inspirere af 1950′ernes glamourøse pastelfarvede kjoler; og farverne sart rosa, elfenben og isblå går igen i flere kollektioner.

Senest har Julie Sandlau budt på en kollektion af korte kæder med delikate og feminine vedhæng, bl.a. blomster og stjerner. Man kan vælge mellem guld, sølv og oxideret sølv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar